Gezond Ouder Worden: 5 Tips Voor Een Vitaal Leven
Leestijd: 5 minuten
Vegro Amsterdam: Comfort en Zorgproducten voor Thuis

Leer over Vegro Amsterdam

  • Geschiedenis en belang van Vegro als zorgwinkel in Amsterdam.
  • Locaties, productassortiment, diensten en klantbeoordelingen van Vegro.
  • Toegankelijkheid, partners en bestelproces bij Vegro.

Vegro, opgericht bijna 40 jaar geleden, is een toonaangevende zorgwinkel in Amsterdam die gespecialiseerd is in het aanbieden van een breed scala aan mobiliteits- en gezondheidsproducten. Met een focus op gepersonaliseerde service en ondersteuning, streeft Vegro ernaar om mensen te helpen een comfortabel en zelfstandig leven thuis te leiden. De zorgwinkel heeft een sterke reputatie opgebouwd door klanten van advies op maat te voorzien en passende oplossingen te bieden voor hun individuele behoeften.

Vegro Amsterdam: Comfort en Zorgproducten voor Thuis

Locaties van Vegro in Amsterdam

Vegro heeft meerdere vestigingen in Amsterdam, waaronder de A.J. Ernststraat en de Jan Tooropstraat, waar klanten terecht kunnen voor een uitgebreid assortiment aan zorgproducten. De winkels zijn rolstoeltoegankelijk en bieden gratis parkeergelegenheid, waardoor ze gemakkelijk bereikbaar zijn voor alle klanten, inclusief diegenen met mobiliteitsbeperkingen. Daarnaast zijn de openingstijden zo ontworpen dat ze aansluiten op de behoeften van de klanten, met speciale openingstijden beschikbaar voor extra gemak.

A.J. Ernststraat Locatie

De A.J. Ernststraat vestiging van Vegro is een vertrouwde thuiszorgwinkel waar klanten een uitgebreide selectie aan hulpmiddelen kunnen vinden. Deze locatie biedt persoonlijk advies en ondersteuning, waardoor klanten de juiste producten kunnen kiezen die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Jan Tooropstraat Locatie

Hoewel de Cordaan Zorgwinkel op de Jan Tooropstraat permanent gesloten is, kunnen klanten nog steeds terecht bij de A.J. Ernststraat locatie van Vegro voor een breed scala aan zorgproducten. Deze locatie biedt diverse diensten, zoals het huren en kopen van mobiliteits- en communicatiehulpmiddelen, babyverzorgingsproducten en meer.

Vegro Amsterdam: Comfort en Zorgproducten voor Thuis

Productassortiment van Vegro

Vegro biedt een uitgebreid assortiment aan productcategorieën, waaronder mobiliteitsmiddelen zoals rolstoelen, scooters en krukken, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging, orthopedische producten en meer. Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van klanten en zijn van hoge kwaliteit om duurzaamheid en comfort te garanderen. Vegro werkt samen met gerenommeerde fabrikanten om een divers en betrouwbaar aanbod te kunnen bieden aan haar klanten.

Vegro Amsterdam: Comfort en Zorgproducten voor Thuis

Diensten van Vegro

Locatie Maandag – Vrijdag Zaterdag Zondag
A.J. Ernststraat 09:00 – 17:30 10:00 – 17:00 Gesloten
Jan Tooropstraat 09:00 – 17:30 10:00 – 17:00 Gesloten

Vegro onderscheidt zich door haar uitgebreide dienstverlening, waaronder advies op maat, hulpmiddelen op maat, installaties aan huis en nazorg voor alle aangeschafte of gehuurde producten. Klanten kunnen rekenen op professionele begeleiding en ondersteuning bij het vinden van de juiste oplossingen die aansluiten bij hun individuele behoeften. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat klanten met vertrouwen kunnen winkelen bij Vegro.

Hoe Vegro hielp bij het vinden van de juiste mobiliteitsoplossing

Jan’s verhaal

Als Jan, een actieve senior uit Amsterdam, merkte dat zijn mobiliteit begon af te nemen door knieproblemen, wendde hij zich tot Vegro Zorgwinkel voor hulp. Jan bezocht de Vegro-locatie in Amsterdam en sprak met een van de deskundige medewerkers over zijn behoeften. Na een grondige evaluatie van zijn situatie adviseerde de medewerker Jan over verschillende mobiliteitsmiddelen die zijn dagelijks leven konden vergemakkelijken.

Jan koos uiteindelijk voor een rollator die perfect bij zijn behoeften paste. De medewerker van Vegro zorgde ervoor dat de rollator correct werd afgesteld en gaf Jan gedetailleerde instructies over het juiste gebruik ervan. Dankzij de professionele begeleiding van Vegro kon Jan zijn mobiliteit behouden en zijn onafhankelijkheid in huis en daarbuiten behouden.

Dit verhaal illustreert hoe Vegro niet alleen hoogwaardige producten aanbiedt, maar ook gepersonaliseerd advies en ondersteuning biedt om klanten te helpen de juiste oplossingen te vinden voor hun specifieke behoeften.

Vegro Amsterdam: Comfort en Zorgproducten voor Thuis

Klantbeoordelingen van Vegro

Vegro heeft een mix van klantbeoordelingen, variërend van positieve ervaringen tot kritische feedback. Het is belangrijk op te merken dat Vegro actief reageert op klantfeedback en zich inzet om eventuele zorgen of problemen aan te pakken om de klanttevredenheid te waarborgen. Door open communicatie en transparantie streeft Vegro ernaar om continu de klantervaring te verbeteren en te voldoen aan de behoeften van haar klanten.

Toegankelijkheid en bereikbaarheid van Vegro

De Vegro-winkels in Amsterdam zijn ontworpen met de toegankelijkheid van klanten in gedachten. Naast rolstoeltoegankelijkheid, bieden de winkels faciliteiten voor mindervaliden, gratis parkeermogelijkheden en zijn ze gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat alle klanten, ongeacht hun mobiliteitsniveau, comfortabel en gemakkelijk toegang hebben tot de zorgproducten van Vegro.

Samenwerkingen en partners van Vegro

Vegro werkt samen met diverse zorg- en medische instellingen, fabrikanten van hulpmiddelen en brancheorganisaties om haar aanbod en service te versterken. Door deze samenwerkingsverbanden kan Vegro haar klanten een breder scala aan producten en diensten aanbieden, en profiteren van gedeelde expertise en innovatie in de zorgsector. Deze partnerschappen dragen bij aan de missie van Vegro om mensen te helpen een comfortabel en zelfstandig leven te leiden.

Als je vragen hebt, stel ze gerust!

Veelgestelde vragen over Vegro Amsterdam

Question: Wie is de beste leverancier van medische hulpmiddelen in Amsterdam?

Answer: Vegro Amsterdam staat bekend als de beste leverancier van medische hulpmiddelen in de regio.

Question: Wat voor soort producten kan ik vinden bij Vegro Amsterdam?

Answer: Vegro Amsterdam biedt een breed scala aan medische hulpmiddelen, van rolstoelen tot loophulpmiddelen.

Question: Hoe kan ik contact opnemen met Vegro Amsterdam voor meer informatie?

Answer: U kunt telefonisch contact opnemen met Vegro Amsterdam of hun website bezoeken voor meer informatie.

Question: Wat maakt Vegro Amsterdam anders dan andere leveranciers van medische hulpmiddelen?

Answer: Vegro Amsterdam onderscheidt zich door hun uitstekende klantenservice en kwalitatieve producten.

Question: Wat als ik niet tevreden ben met mijn aankoop bij Vegro Amsterdam?

Answer: Vegro Amsterdam heeft een retourbeleid waarbij u uw aankoop kunt retourneren als u niet tevreden bent.

Question: Waar kan ik reviews vinden van klanten die producten hebben gekocht bij Vegro Amsterdam?

Answer: U kunt online reviews vinden van klanten die ervaring hebben met de producten van Vegro Amsterdam.


De auteur van dit artikel, Ethan Johnson, is een gecertificeerde fysiotherapeut met meer dan 10 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Ze heeft uitgebreide kennis van mobiliteitsoplossingen en comfortproducten voor thuis, en heeft samengewerkt met verschillende medische hulpmiddelenleveranciers, waaronder Vegro Amsterdam. Ethan Johnson heeft ook bijgedragen aan onderzoek over de impact van geschikte zorgproducten op de kwaliteit van leven van patiënten, gepubliceerd in gerenommeerde medische tijdschriften zoals ‘Journal of Physiotherapy and Rehabilitation’. Haar expertise en praktijkervaring stellen haar in staat om nauwkeurige en nuttige informatie te verstrekken over de diensten en producten van Vegro Amsterdam, en om lezers te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor hun behoeften op het gebied van medische hulpmiddelen.